Minä

                                                                                  Katso portfolioni tästä.

punap_22.4.09         15.4.2011  

Olen Marjaana Koskivuori, s.1988 ja asun Hattulan kunnassa Katinalassa. Minulla on CP-vamma sekä puhevamma. Vammani vuoksi en pysty käyttämään käsiäni. Tietokone on minulle luovuuden apuväline, kynä ja paperi sekä puheeni tulkitsija. Kommunikoin aakkostaulukolla ja kirjoittamalla tietokoneellani, joka ”puhuu puolestani”, puhesyntesitaattori. Olen aloittanut luovan ilmaisuni kolmen vanhana sormiväreillä. Tietokoneen sain apuvälineeksi nelivuotiaana ja kannettavan tietokoneen yhdeksänvuotiaana.

Aloitin merkonomiopiskelut Kiipulan ammattiopistossa v.2008 ja v.2010 keskeytin ne, kun crohnin tautini meni liian ”vaikeaksi”. Nyt keskityn taiteilijan uraani ja haaveilen tekstiilisuunnittelijajutuista jne. =)

HEADMOUSE
Tammikuussa v.2001 sain HEADMOUSE  INFRAPUNA, langattoman hiiriohjaimen. Tämä muutti maailmani ja tällä otsahiirellä olen tehnyt kaikki työni.

HEADMOUSE on pään liikkeellä toimiva, langaton hiiriohjain, jolla voidaan korvata sekä hiiri että näppäimistö. Tietokone tunnistaa HEADMOUSE - ohjaimen tavalliseksi hiiriohjaimeksi. Tietokoneen päälle asetettava johdoton optinen tunnistin havaitsee otsaan kiinnitetyn pienen irrotettavan heijastimen liikkeet ja vie ne kuvaruudulle. Laite on niin tarkka, että sen avulla suoriudutaan vaativista piirustustöistä ja sitä käytetään jopa tietokoneavusteisessa suunnittelussa ( CAD ). Pieni tarra vain otsaan.

 
                             taiteilija_itse_tst_se_lhti_v.1999
                            TAITEILIJA ITSE, TÄSTÄ SE LÄHTI V.1999